luni, octombrie 27, 2008

Pana cand ne lipim inima cu plasturi?

Sa fie oare adevarat ca uneori nu ne dam seama cand ajungem la limita? Continuam sa facem acelasi lucru, ignorand raul si ceea ce nu ne place, inchidem ochii la nedreptati si ne complacem intr-o lume de plastic.

X: "De ce alege o fata sa nege sentimentele sale pentru un baiat crezand ca astfel se protejeaza? Oare nu e mai bine, fata draga, sa incerci inca o data, macar de-ar fi pentru ultima data, sa o faci sa mearga? Ti-ai pus sufletul in mainile lui si acum renunti?"

Y: "Da. Renunt. Asa simplu (aparent). Nu imi pot calca viata in picioare doar de a dragul de a nu pierde ce am acum. Poate va fi mai bine, sau poate nu va mai fi niciodata la fel de bine. E un risc pe care mi-l asum, constienta fiind ca trebuie sa fac alegerea asta."

Pentru ca a ajuns la limita cand poate accepta anumite "chestii marunte" (vesnicul cliseu). Lucrurile astea se aduna si e ca si cum fulgi mici de zapada formeaza un bulgare care daca vine spre tine.... doare... nu-i asa?

Se protejeaza de bulgare... ca sa nu fie mai greu mai tarziu... o inteleg...

6 comentarii:

  1. O relatie de durata care a inceput sa mearga prost, nu prea mai are cale de intoarcere. Se spune ca relele se iarta, dar nu se uita. Dar atunci cand se aduna, degeaba ai vointa sa le uiti, ca nu poti, si te macina.
    Astea sunt niste idei privite prin ochiul omului cu o oarecare inteligenta, orgoliu si ambitie, asa cum sunt eu, si asa cum stiu ca esti si tu.
    Ia si "peticeste-ti" inima la 80 de ani, atunci cand nu mai ai incotro. Acum nu e cazul sa-ti chinui inima, nervii, sentimentele, etc... pentru ca ai viata inainte.
    Good day!

    RăspundețiȘtergere
  2. cam asa vad si eu lucrurile...din principiu... doar ca incerc sa ma gandesc din toate punctele de vedere...

    vreau sa se inteleaga fff clar ca nu este vorba despre mine, eu sunt foarte sanatoasa! este o problema care mi-am pus-o zilele astea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc situatii asemanatoare... In dragoste si in razboi, nu exista reguli. Fiecare face ce`l taie capul ca sa castige. poate de aceea cateodata, unii ies sifonati

    RăspundețiȘtergere
  4. omg...:-s sa stii ca pana la urma ea a fost stii tu "aia"...pt ca el a fost dispus sa se schimbe...insa... ea a fost "aia"

    RăspundețiȘtergere
  5. in dragoste nu e ca in razboi, nu se lupta nimeni sa castige nimic... ca nu exista reguli probabil sunt de acord, insa in dragoste nu vrea nimeni sa castige, ci eventual sunt 2 care se completeaza si asa ajung sa fie unul singur practic de 2 ori mai bun si mai intelept...

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca este vorba despre iubire nu sunt deloc de acord cu Cristi. Cred ca e singurul sentiment pentru care merita sa lupti in viata si te intalnesti cu el la modul autentic o singura data si asta daca ai noroc. Ma refer la sentimentul ala ca ai gasit-o pe Ea (l-ai gasit pe El). Nu cred ca niste detalii te pot influenta atat de tare incat sa-ti doresti sa pleci de langa persoana respectiva. Nimeni nu e perfect si nimeni nu e total potrivit noua. Dar sunt cu siguranta persoane pentru care am trece cu vederea niste mici imperfectiuni doar pentru a ne bucura de lucrurile care conteaza cu adevarat. Cel mai probabil parerea mea e destul de idealista... depinde de maretia termenilor pe care-i folosesti...

    RăspundețiȘtergere