luni, decembrie 01, 2008

Unde fugi?

Am vorbit de multe ori despre graba din fiecare din noi. De ce ne grabim si spre ce alergam? Lucrurile sunt date cu un scop asa si nu alt fee si noi incercam sa schimbam o ordine naturala ca pana la urma sa realizam ca de fapt am gresit. Sa ne gandim la modul realist ca tot timpu ne dam seama ca am procedat gresit si trebuia sa asteptam, sa-i acordam ragaz.

N-o sa vorbesc despre dumnezeu, poate ar trebui. Poate s-ar potrivi, dar nu cred in el si nici in litera mare cu care ar trebui sa ii scriu numele.

Sa nu te mire ca te va respinge pentru ca esti grabit, pentru ca nu ai rabdare sa astepti sa vezi ce vrea ea de la viata. Se intampla ca poate nu credeti la fel sau poate nu va potriviti sau poate nu va veti modela niciodata unul dupa altul.

Sau va potriviti si va dati seama ca ati stricat totul pentru ca nu le-ati lasat asa...naturale...

Unde fugi?

4 comentarii:

  1. Sunt zile in care imi doresc o secunda libera sa trag aer in piept, si zile in care crap seminte privindu-i pe altii cum se grabesc.
    Asta e secolul vitezei. Esti mereu ocupat, sau daca nu esti, iti cauti o ocupatie, numai ca sa fii in rand cu lumea. Ori e serviciul sau activitatea care iti umple buzunarul (vorba vine), fie ca e promotie la ciolan si gogosi electorale, fie ca alergi sa nu-ti pierzi hormonoasa care o fugit cu altu, suntem mereu grabiti.
    Unde fug? Sa iau bere. Incepe meciul, ce naiba?!

    RăspundețiȘtergere
  2. c frumos..nu ma asteptam sa scrii astfel >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. De mai multe ori am intalnit intrebarea asta... si imi vine in minte ca raspunsul este "spre moarte"... alergand asa, stresati ca timpul nu ne ajunge, obositi de atat alergat ne distrugem corpul si ne epuizam esenta sufletului care afecteaza grav sistemul imunitar al corpului... deci moarte...
    dar un raspuns mai rafinat si poate mai realistic este greu... ne grabim in general sa facem lucrurile repede ca sa aveam o stabilitate care se masuara in bani... renuntam la vise pentru bani... si asta ne aleaga mai mult... speranta de a face ceea ce ne place...

    RăspundețiȘtergere