miercuri, iunie 10, 2009

BRAVO


Oare de ce las tot timpu niste uscaturi de oameni sa ma jigneasca? Oare de ce le permit sa zica lucruri atat de urate incat sa imi zdruncine mereu increderea in mine? Nu e suficient pentru mine ce sunt, cine sunt si unde am ajuns? E bine sa existe si astfel de "SPANI" care sa te faca sa intelegi ca tu esti cat de cat deasupra lor... nu esti perfect dar cu siguranta stii cand sa nu incalci anumite limite... pana unde mergi cu ura? Pana cand ajungi sa-l sfarsesti....


AI REUSIT!

5 comentarii:

  1. Fata draga si frumoasa, tu insati ai spus ca-s oameni de nimic! De ce ii asculti? Nici nu merita bagati in seama oamenii care nu te valorizeaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta este viata pana la urma... si trebuie sa o luam ca atare....

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii fac asta din invidie...din rautate, pentru ca nu pot tine pasul cu tine.
    Fruntea sus si fa-le in ciuda. Zambeste-le in fata, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Stiu cum este.. ii doare mai mult decat daca i-ai jigni sau le-ai raspunde cu rautati.
    Zambete si ganduri senine, pui de om.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt rai!Multi sunt rai!Se hranesc cu lacrimile tale.Doar asta vor sa vada.
    Cel mai bine e sa nu lasi pe nimeni sa creada ca e mai bun decat tine.Sa nu le arati defectele.Si cel mai important,sa ai incredere in tine.Sa te iubesti asa cum esti,ca sa te poata iubi si altii.
    Crede-ma ca stiu cum e!Dar incet invat sa nu-mi mai pese.Am prieteni pe care ii pot numara doar pe degetele de la o singura mana.Dar stiu ca de fiecare data cand strig,ei ma aud.:)

    RăspundețiȘtergere